Duobond draadloos ruit reparatie systeem, IQ-2 reparatiebrug

Professionele autoruit reparatie set met reparatiebrug IQ-2, draadloze oplaadbare IQ-r Led UV-lamp en DART geleverd in een degelijke stof afstotende senior koffer

Het repareren van een sterretje in de voorruit dat veroorzaakt is door steenslag hoeft niet ingewikkeld te zijn, wanneer dit met het juiste gereedschap wordt uitgevoerd. Duobond heeft hierin als producent al decennia ervaring en biedt met dit ruit reparatie systeem de mogelijkheid om autoruit reparatie aan te bieden als dienstverlening aan berijders van auto’s, vrachtwagens en bussen.

Uitgebreid

Als er een duidelijk keuze gemaakt is om autoruit reparaties uit te gaan voeren! En er de behoefte is om dit te doen met een professioneel systeem! Dan is het ruit reparatie systeem IQ-2 de juiste keuze om jaren lang veel plezier van te hebben. Het voordeel is dat alles meteen voor handen is. En het uitgebreide systeem gebruiksklaar, overzichtelijk en schoon in een stof afstotende koffer veilig is opgeborgen.

Handzaam

Het ruitreparatie systeem IQ-2 heeft standaard genoeg originele Duobond UV-hars en Impact-Filler om ongeveer 100 reparaties te kunnen uitvoeren. Met de bijbehorende draadloze en oplaadbare 9v IQ-r UV lamp kan er gemakkelijk en overal een reparatie uitgehard worden. De meegeleverde accuboormachine is een handzaam en praktische hulpmiddel bij het uitboren van een breuk en het polijsten van het gerepareerde oppervlak om tot een glashelder resultaat te kunnen komen.

Duobond Air Removal Tool DART

Met de unieke Duobond Air Removal Tool (DART) wordt de originele Duobond UV-hars gemakkelijk in het sterretje geïnjecteerd om zo de verbinding tussen het glas en de PVB-laag te herstellen. Tevens wordt hiermee op doeltreffende wijze lucht uit het sterretje gezogen door na de injectie van hars de plunjer van DART naar achter te trekken en een hoog vacuüm te creëren. De resterende lucht in het sterretje zal dan geleidelijk naar het inslagpunt bewegen waar het opgezogen wordt door DART en de resterende ruimte in de breuk opgevuld wordt met de originele Duobond UV-hars. Om zo tot een kwalitatieve reparatie te kunnen komen waarbij het vervangen van een autoruiten niet noodzakelijk is. En zowel de portemonnee als het milieu gespaard worden.


Om u in staat te stellen autoruiten succesvol te repareren bieden wij in de Benelux ook trainingen aan op locatie, door een van onze trainers.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Titel Tonen/Download
Handleiding ruit reparatie NL
MANUAL Windshield Repair
Handbuch Windschutzscheibereparatur