Resinator 12V breukverwarmer met trilfunctie

  • 440065
Met de Resinator vergroot u de capaciteit om de dagdagelijkse complexe en lastige ruitreparaties tot een kwalitatief goed resultaat te brengen zonder concessies

Ruitreparatiehulp bij complexe en lastige breuken zonder concessies

De Resinator 12V breukverwarmer met trilfunctie is speciaal ontworpen om te helpen wanneer er bij een complexe en lastig te repareren breuk net wat extra hulp nodig is. Om ook deze complexe en lastige ruitreparaties tot een kwalitatief goed resultaat te kunnen brengen biedt de Resonator u extra en gecontroleerde hulp.

Warm binnen 60 seconden

De pad aan de voorkant van de Resinator warmt in minder dan 60 seconden op om een nauwkeurige gelokaliseerde temperatuursverhoging in de breuk te realiseren. Dit vergroot de gelegenheid voor de UV-hars om de breuk binnen te dringen zonder kans op oververhitting.

Vibreren om lucht te verwijderen

Plaats de pad eenvoudig aan de binnenkant van het glas ter hoogte van de breuk en laat het zachtjes opwarmen om de hars in de breuk te laten stromen. Wanneer er in de uitlopers van de breuk toch nog lucht opgesloten zit dan kan dit met de aparte trilfunctie van de Resinator uit de breuk geresoneerd worden. Blijf dit herhalen tot de lucht verdwenen is en rond de vervolgstappen van de ruitreparatie af tot een kwalitatief goed resultaat is bereikt.