Geveerde snijdraadhouder met zuignap & handgreep

Wanneer je alleen een lijmbaan wil doorsnijden of zagen met behulp van stalen snijdraad dan kun je niet zonder deze geveerd snijdraadhouder en handgreep

Trek aan het langste eind en krijg toch die klus gedaan!

Deze geveerde snijdraadhouder is speciaal ontworpen wanneer er geen collega is om gezamenlijk een lijm- en kitbanen door te snijden of zagen. Of je nu dagelijks of af en toe een verlijmde ruit demonteert, deze tool maakt het snijden van lijmbanen met staaldraad ook mogelijk al je alleen bent.

Waarom is een geveerde snijdraadhouder zo bijzonder?

Geveerd Design: De veer in de snijdraadhouder zorgt voor een gelijkmatige druk tijdens het snijden, waardoor je een constante en strakke lijn krijgt zonder te veel kracht te hoeven zetten. Comfortabele Handgreep: De ergonomisch ontworpen handgreep ligt prettig in de hand en minimaliseert vermoeidheid, zelfs bij langdurig gebruik. Veelzijdigheid: Geschikt voor diverse toepassingen, van het snijden van lijm- en kitbanen tot andere precisieklussen waarbij een gecontroleerde snede essentieel is.

Hoe gebruik je het?

Het gebruik van onze geveerde snijdraadhouder is eenvoudig. Plaats de snijdraad in de houder, breng de draad door de lijmbaan aan op de gewenste plek en trek voorzichtig. De veer zorgt voor een gelijkmatige spanning, waardoor de draad moeiteloos door de lijmbaan snijdt en weer teruggetrokken wordt. Het resultaat? Een perfecte snede zonder gedoe.