Panther Pro Eco-Cut

  • 458713
Verwijder autoruiten moeiteloos en scheid ze van het voertuig met behulp van stalen of nylon snijdraad, met de Panther Pro Eco-cut

Upgrade je autoruitdemontage met de Panther Eco-Cut - de ultieme oplossing om autoruiten moeiteloos te demonteren en ze snel van het voertuig te scheiden. De Panther Eco-Cut is naar keuze uit te rusten met stalen of nylon snijdraad, zodat voor elke klus het geschikte draad moeiteloos door de lijmbaan snijdt voor een vlotte verwijdering. Dankzij de krachtige zuignap met ratelhendel volstaat een minimale fysieke inspanning om de ruit snel en nauwkeurig los te snijden, zelfs binnen een kort tijdsbestek.

Ontworpen om lang mee te gaan

Het eenvoudige ontwerp van de Panther Eco-Cut minimaliseert slijtage en breuk aan dit snijsyteem, waardoor het een duurzame investering is. In tegenstelling tot de problemen met de overbrenging van schroefmachine-aangedreven systemen, ervaart de Panther Pro Eco-Cut minimale uitval, waardoor je altijd klaar bent voor de volgende klus.

Overweegt u om autoruiten te gaan vervangen en heeft u ondersteuning of training nodig dan komen we graag bij u langs om u hierin te begeleiden.