Duobond polijstvloeistof 100ml

Voor de laatste stap naar voltooiing van een autoruit reparatie.

Glanzend en glad oppervlak

Zodra een sterretje in een autoruit is gevuld met UV-hars en afgedekt met Impact-Filler. Zal er met een scheermes overtollig materiaal verwijderd worden na de uitharding. Het oppervlak van de overgebleven Impact-Filler is dan ruw en zichtbaar aan de binnen- en buitenkant van het voertuig. Om het uitgeharde oppervlak weer glanzend te maken, wordt de polijstvloeistof gebruikt om het weer een glad en moeilijk waarneembare voorruitreparatie te maken. Om schoon en efficiënt te werken, hebben we ervoor gezorgd dat de Duobond-polijstvloeistof goed hecht aan het glas en dus het risico op spatten op verf en rubberen onderdelen vermindert.GroenGedaan!

Dank voor uw keuze voor een duurzaam reparatie product. Dit product heeft het Groen Gedaan!-keurmerk. Onze producten worden jaarlijks getoetst op relevante duurzaamheidseisen door de Stichting Duurzaam Repareren. Een initiatief van de ANWB, Nederlandse verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners.

Met producten met het keurmerk Groengedaan! repareert, herstelt en/of voert u onderhoud uit op een milieuvriendelijke manier.

Kijk op www.groengedaan.nu om te zien op welke criteria de producten getoetst worden. Om u sneller inzicht te geven van de waarde van het GroenGedaan! certificaat:

- Gebaseerd op ISO26000

- Compliant aan de EU Sustainability Reporting Standard

- Third-party auditing

- Carbon footprint conform ISO14064/ GHG-Protocol

Algemeen
Inhoud 100 ml
Titel Tonen/Download
MSDS_FR_DB 841200 - Duobond Fluide de polissage
MSDS_UK_EN_DB 841200 - Duobond Finishing Polish
MSDS_DE_DB 841200 - Duobond Polierflüssigkeit
MSDS_NL_DB 841200 - Duobond polijstvloeistof
MSDS_BE_FR_DB 841200 - Duobond Fluide de polissage
MSDS_BE_NL_DB 841200 - Duobond polijstvloeistof
MSDS_EU_EN_DB 841200 - Duobond Finishing Polish
MSDS_NO_DB 841200 - Duobond Finishing Polish