Over Glasstech

About Us

Glasstech Autoruittechniek heeft al bijna 40 jaar alles op het gebied van autoruiten en meer, is inmiddels uitgegroeid tot de meest betrouwbare en innovatieve leverancier van autoruit reparatie systemen en is naast leverancier vooral kennispartner.

Kennisoverdracht

Er is een wereld te winnen als het gaat om autoruitreparatie en ruitherstel. Specialist Glasstech neemt met een groot aantal nieuwe initiatieven een voortrekkersrol. Naast nieuwe gereedschappen en uitbreiding van het aantal producten wordt nog nadrukkelijker ingezet op kennisoverdracht met hands on trainingen.

Het verbreden van de diensten loopt parallel aan de overname vanaf 1 januari 2022 van Glasstech door DB Imagineering, Glasstech is nu onderdeel van Duobond International.

Humphrey van Aagten is aan de organisatie toegevoegd als commercieel technisch adviseur. Humphrey brengt bijna 30 jaar ervaring in het autoglas en schadeherstel mee: “Ik heb jarenlang zelf ruiten vervangen en gerepareerd, maar ben ook werkplaats chef en schadecalculator geweest. Die ervaring kan ik nu mooi delen met de klanten van Glasstech.”

Marge technisch zeer interessant

Glasstech signaleert dat veel autobedrijven een ruitreparatie en -vervanging nog te vaak links laten liggen. De ruiten business is marge technisch zeer interessant. Het kan welkome omzet zijn voor autobedrijven. Glasstech verzorgt trainingen en opleidingen voor schadeherstellers en automonteurs. Stap voor stap kunnen zij de skills, tips en tricks leren om alles rond autoruiten in eigen huis te kunnen uitvoeren. Ook als ruitvervanging complexer wordt met bijvoorbeeld ADAS-systemen, regensensor, head-up display of additionele steunen.

Talentontwikkeling

Laagdrempelig is een basistraining ruitreparatie en ruitvervanging en een opfriscursus voor mensen die al werkzaam zijn in de ruit- en schadeherstel. Parallel wil Glasstech zich ook gaan inzetten voor talentontwikkeling: Het is belangrijk dat jonge techneuten in blijven stromen.

Totaalpartner

De nieuwe Duobond DART Blue injector, het volautomatische Pulse en voor nog meer innovatie wordt het assortiment ook uitgebreid met high-tech kitten, primers en ontvetters. Zo wordt Glasstech nog meer een totaalpartner rondom ruitschade.

Wij hebben de beste merken voor u geselecteerd.