Welkom op de nieuwe GLASSTECH website

Met gepaste trots presenteren wij u de nieuwe website van Glasstech. Met de nieuwe website streven wij ernaar om onze relaties nog beter van dienst te zijn. De duidelijke structuur waarin alle producten ingedeeld zijn in hoofdcategorieën en subcategorieën zal het voor onze online bezoekers nu nog makkelijker maken om alle benodigde informatie te vinden.

De klantgegevens zoals order history zijn overgenomen van de vorige website, maar vanwege veiligheidsoverwegingen zult u opnieuw uw wachtwoord moeten aanvragen. (dit mag eventueel hetzelfde wachtwoord zijn als u voorheen gebruikte) Dat gaat eenvoudig als volgt: Klik op het account icoontje rechts bovenaan de site. Bij 'ik heb al een account' klikt u op 'wachtwoord vergeten'. Vul het e-mailadres in dat u voorheen ook gebruikte op www.Glasstech.nl. U ontvangt dan een mail met een link om het wachtwoord te wijzigen. Daarna kunt u weer inloggen op de site.

Ook uw adresgegevens en BTW nummer zult u eenmalig opnieuw moeten invoeren. Dit kan bij account - adres wijzigen, of eenmalig bij het afrekenen. Onze excuses voor dit ongemak.

Nieuw is ook de wensenlijst die u altijd in kunt zien als u ingelogd bent.

Wij hopen dat u met veel plezier deze website gaat gebruiken. De ontwikkelingen aan onze kant staan niet stil en wij blijven werken aan een optimalisatie van de gebruiksvriendelijkheid. Als u vragen, problemen of opmerkingen heeft staan wij tot uw beschikking:

info@glasstech.nl of +31 (0) 318 507 725


BannerPulse