Duobond draadloze ruitreparatie rolkar, Autorep & Fixter reparatiebrug

Professioneel verrijdbaar ruitreparatie station met de Fixter reparatiebrug, Autorep en draadloze oplaadbare IQ-r Led UV-lamp geleverd in een degelijke stof afstotende 3-1 rolkoffer

De perfecte mobiele ruit reparatie station voor iedere werkplaats

Ons mobiele ruitreparatie station is ontworpen om gebruiksgemak en efficiëntie centraal beschikbaar te stellen in de werkplaats. In dit gevulde ruitreparatie station vind je alles wat je nodig hebt overzichtelijk gesorteerd op 1 plek om op locatie te kunnen werken. Met de uitschuifbare handgreep en robuuste wielen rijd je deze gereedschapswagen gemakkelijk naar je werkplek. De 2 zijdelingse handgrepen en automatische handgrepen bij de uitschuifbare delen zorgen ervoor dat alles goed te bedienen is.

De extra opbergruimtes bieden de mogelijkheid om je specifieke gereedschappen en systemen een vaste plek te geven. Zonder dat je een aantal keer van je werkplek moet verlaten om alles compleet te hebben.

Repareren

Het repareren van een sterretje in de voorruit welke veroorzaakt is door steenslag hoeft niet ingewikkeld te zijn, wanneer dit met het juiste gereedschap wordt uitgevoerd. Duobond heeft hierin als producent al decennia ervaring en biedt met deze mobiele ruit reparatie station de mogelijkheid om autoruit reparatie aan te bieden als dienstverlening aan berijders van auto’s, vrachtwagens en bussen.

Uitgebreid

Als er een duidelijk keuze gemaakt is om autoruit reparaties uit te gaan voeren! En er de behoefte is om dit te doen met een professioneel systeem! Dan is de mobiele ruit reparatie station de juiste keuze om jaren lang veel plezier van te hebben. Het voordeel is dat alles meteen voor handen is. Het uitgebreide station is gebruiksklaar, overzichtelijk en schoon in een stof afstotende rolkoffer veilig opgeborgen.

Handzaam

Het mobiele ruit reparatie station heeft standaard genoeg originele Duobond UV-hars en Impact-Filler om ongeveer 100 reparaties te kunnen uitvoeren. Met de bijbehorende draadloze en oplaadbare 9v IQ-r UV lamp kan er gemakkelijk en overal een reparatie uitgehard worden. De meegeleverde boormachine is een handzaam en praktische hulpmiddel bij het uitboren van een breuk en het polijsten van het gerepareerde oppervlak om tot een glashelder resultaat te kunnen komen.

Autorep, de reparatieautomaat van Panther Pro.

Panther Pro Autorep is een volledig geautomatiseerde en zeer gebruiksvriendelijke oplossing voor perfecte steenslagreparaties in gelaagd glas.


Om u in staat te stellen autoruiten succesvol te repareren bieden wij in de Benelux ook trainingen aan op locatie, door een van onze trainers.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Titel Tonen/Download
Handleiding ruit reparatie NL
MANUAL Windshield Repair
Handbuch Windschutzscheibereparatur