Duobond draadloze ruitreparatie rolkar, Autorep & IQ-2 reparatiebrug

Professioneel verrijdbaar ruitreparatie station met de IQ-2 reparatiebrug, Autorep en draadloze oplaadbare IQ-r Led UV-lamp geleverd in een degelijke stof afstotende 3-1 rolkoffer

De perfecte mobiele ruit reparatie station voor iedere werkplaats

Als er een duidelijk keuze gemaakt is om autoruit reparaties uit te gaan voeren, en er de behoefte is om dit te doen met een professioneel systeem: Dan is de mobiele automatische ruit reparatie station met Pulse de juiste keuze om jaren lang veel plezier van te hebben. Het voordeel is dat alles meteen voor handen is. Het uitgebreide station is gebruiksklaar, overzichtelijk en schoon in een stof afstotende rolkoffer veilig opgeborgen.

Deze mobiele automatische ruitreparatie station is ontworpen om gebruiksgemak en efficiëntie centraal beschikbaar te stellen in de werkplaats. In deze rijkgevulde ruitreparatie station vind je alles wat je nodig hebt overzichtelijk gesorteerd op 1 plek om op locatie te kunnen werken. Met de uitschuifbare handgreep en robuuste wielen rijd je deze gereedschapswagen gemakkelijk naar je werkplek. De 2 zijdelingse handgrepen en automatische handgrepen bij de uitschuifbare delen zorgen ervoor dat alles goed te bedienen is.

De extra opbergruimtes bieden de mogelijkheid om je specifieke gereedschappen en systemen een vaste plek te geven. Zonder dat je een aantal keer van je werkplek moet verlaten om alles compleet te hebben.

Automatisch & draadloos repareren met Duobond Autorep

Autorep is de meest uitgebreide draadloze voorruit reparatie automaat van Duobond. Duobond Autorep is een sterk geautomatiseerde en een zeer gebruiksvriendelijke oplossing voor perfecte steenslagreparaties in gelamineerd glas. Al meer dan 40 jaar is Duobond de specialist in ruitreparatie en weet dan ook als geen ander dat niet 1 breuk hetzelfde is. Een belangrijk kenmerk van de Duobond Autorep is dan ook de innovatieve en tot nu toe unieke besturings- en programmeermogelijkheid van de automaat en de mogelijkheid om voor elke type breuk of situatie een volledig toegewijd programma te kunnen selecteren. Zonder speciale programmeerkennis kan iedereen de volgende mogelijkheden selecteren:

  • Sterbreuk
  • Bulls-eye
  • Combinatie breuk
  • Akoestisch glas
  • Pulse
  • Snel
  • Manueel > Druk - Vacuüm

Gedurende het geselecteerde programma zal Autorep de aangegeven druk, vacuüm en atmosferische druk laten afwisselen volgens het voorgeprogrammeerde programma. Hiermee heeft de monteur zijn handen vrij om andere werkzaamheden te verrichten en een glasspecialist het werk te laten doen.

Omdat niet elke breuk hetzelfde is kan er naast de volledige programma’s ook gekozen worden om via het bedieningspaneel bijvoorbeeld alleen druk of vacuüm te zetten om tot een perfecte steenslagreparatie in gelamineerd glas te komen.

Vinger aan de pols houden

Net als bij een hartslag zijn er waardes waarbinnen optimaal en risico mijdend gewerkt wordt. Met Duobond Autorep is dit niet anders en zijn alle ervaringen verwerkt in de capaciteiten van deze automaat. Waarmee doorscheuren van breuken in de ruit of lekkages zoveel mogelijk voorkomen worden. Autorep is dan ook voorzien van software en meerdere sensoren die de druk en vacuüm op de ruit continu meten in beeld brengen en direct reageren wanneer dit nodig is. Zodra er dus bijvoorbeeld vacuüm- of drukverlies ontstaat wordt dit door Autorep gecorrigeerd tot het gewenste niveau. Daardoor wordt het eenvoudig om tot een perfecte ruitreparatie in gelamineerd glas te komen.

Direct inzetbaar

Het mobiele draadloze ruit reparatie station met Autorep heeft standaard genoeg originele Duobond UV-hars en Impact-Filler om ongeveer 100 reparaties te kunnen uitvoeren. Met de bijbehorende draadloze en oplaadbare IQ-r UV lamp kan er gemakkelijk en overal een reparatie uitgehard worden. De meegeleverde accuboormachine is een handzaam en praktische hulpmiddel bij het uitboren van een breuk en het polijsten van het gerepareerde oppervlak om tot een glashelder resultaat te kunnen komen.


Om u in staat te stellen autoruiten succesvol te repareren bieden wij in de Benelux ook trainingen aan op locatie, door een van onze trainers.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Titel Tonen/Download
Handleiding ruit reparatie NL
MANUAL Windshield Repair
Handbuch Windschutzscheibereparatur