Duobond ruit reparatie systeem Fixter inclusief Pulse automaat

Professionele autoruit reparatie systeem met reparatiebrug Fixter, draadloze oplaadbare IQ-r Led UV-lamp, Pulse en DART geleverd in een degelijke stof afstotende senior koffer.

Het repareren van een sterretje in de voorruit dat veroorzaakt is door steenslag hoeft niet ingewikkeld te zijn, wanneer dit met het juiste gereedschap wordt uitgevoerd. Duobond heeft hierin als producent al decennia ervaring en biedt met deze ruit reparatie set de mogelijkheid om autoruitreparatie aan te bieden als dienstverlening aan berijders van auto’s, vrachtwagens en bussen.

Ideaal

Als het nog niet duidelijk is hoe vaak of hoeveel reparaties er uitgevoerd gaan worden? Of is er de behoefte om met een voordelige maar professionele set te beginnen? Dan is de ruit reparatie set IQ-2 ideaal. Het voordeel is dat alles meteen in een keer in huis is om te beginnen. En ontstaat de behoefte om op te waarderen naar een uitgebreidere set dan kan dit op een later tijdstip altijd nog.

Handzaam

Deze ruitreparatie systeem Fixter heeft standaard genoeg originele Duobond UV-hars en Impact-Filler om ongeveer 60 reparaties te kunnen uitvoeren. Met de bijbehorende draadloze oplaadbare IQ-r UV lamp kan er gemakkelijk en overal een reparatie uitgehard worden. De meegeleverde 12V boormachine is een handzaam en praktische hulpmiddel bij het uitboren van een breuk en het polijsten van het gerepareerde oppervlak om tot een glashelder resultaat te kunnen komen.

Pulse

Pulse is de eerste voorruit reparatie automaat van Duobond, waarmee het Nederlandse bedrijf concreet de volgende stap in werkplaats automatisering maakt. Duobond Pulse is een sterk geautomatiseerde en een zeer gebruiksvriendelijke oplossing voor perfecte steenslagreparaties in gelamineerd glas. Een belangrijk kenmerk van Pulse is de innovatieve en tot nu toe unieke besturings- en programmeermogelijkheid van de automaat. Zonder speciale programmeerkennis kan iedereen de automaat het 10 minuten durende Pulse programma laten afwerken waarbij druk, vacuüm en atmosferische druk elkaar afwisselen. Hiermee heeft de monteur zijn handen vrij om andere werkzaamheden te verrichten en een specialist het werk te laten doen. Omdat niet elke breuk hetzelfde is kan er daarnaast ook gekozen worden om via het bedieningspaneel bijvoorbeeld alleen druk of vacuüm te zetten om tot een perfecte steenslagreparatie in gelamineerd glas te komen.

Duobond Air Removal Tool DART

Met de unieke Duobond Air Removal Tool (DART) wordt de originele Duobond UV-hars gemakkelijk in het sterretje geïnjecteerd om zo de verbinding tussen het glas en de PVB-laag te herstellen. Tevens wordt hiermee op doeltreffende wijze lucht uit het sterretje gezogen door na de injectie van hars de plunjer van DART naar achter te trekken en een hoog vacuüm te creëren. De resterende lucht in het sterretje zal dan geleidelijk naar het inslagpunt bewegen waar het opgezogen wordt door DART en de resterende ruimte in de breuk opgevuld wordt met de originele Duobond UV-hars. Om zo tot een kwalitatieve reparatie te kunnen komen waarbij het vervangen van een autoruiten niet noodzakelijk is. En zowel de portemonnee als het milieu gespaard worden.


Om u in staat te stellen autoruiten succesvol te repareren bieden wij in de Benelux ook trainingen aan op locatie, door een van onze trainers.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Titel Tonen/Download
Pulse Instructions
Pulse Bedienungsanleitung
Handleiding Pulse
Handleiding ruit reparatie NL
MANUAL Windshield Repair
Handbuch Windschutzscheibereparatur