Over Glasstech

About Us

Glasstech Autoruittechniek heeft al bijna 40 jaar alles op het gebied van autoruitgereedschappen en meer, en is inmiddels uitgegroeid tot de meest betrouwbare en innovatieve leverancier van autoruit reparatie systemen, PU-lijmen, sensortechniek en vooral kennispartner. Er is een wereld te winnen als het gaat om autoruitreparatie en ruitherstel. Als specialist nemen wij met een groot aantal nieuwe initiatieven graag een voortrekkersrol. Naast nieuwe gereedschappen en uitbreiding van het aantal producten wordt nog nadrukkelijker ingezet op kennisoverdracht met hands on trainingen.

Glasstech is ISO 9001 gecertificeerd.

Bij Glasstech vinden wij het belangrijk om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen zodat onze klanten elke dag kunnen rekenen op de beste service en producten. Daarom hebben wij ervoor gekozen dit te laten toetsen aan de hand van deze internationale erkende certificering. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is helemaal op orde gebleken en we mogen met trots de komende jaren het ISO 9001 certificaat dragen. ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Met het ISO 9001 certificaat tonen wij aan onze klanten en leveranciers dat onze processen voldoen aan internationale normen en dat wij veel waarde hechten aan continue verbetering wat terugkomt in alle onderdelen en processen in onze organisatie.

bus

Totaalpartner

Glasstech signaleert dat veel autobedrijven een ruitreparatie en -vervanging nog te vaak links laten liggen. En dat is jammes omdat het een welkome omzet is voor autobedrijven. Glasstech verzorgt trainingen en opleidingen voor schadeherstellers en automonteurs. Stap voor stap kunnen zij de skills, tips en tricks leren om alles rond autoruiten in eigen huis te kunnen uitvoeren. Ook als ruitvervanging complexer wordt met bijvoorbeeld ADAS-systemen, regensensor, head-up display of additionele steunen. De nieuwe Duobond DART Blue injector, het volautomatische Pulse en voor nog meer innovatie wordt het assortiment ook uitgebreid met high-tech kitten, primers en ontvetters. Zo wordt Glasstech nog meer een totaalpartner rondom ruitschade.

Talentontwikkeling

Laagdrempelig is een basistraining ruitreparatie en ruitvervanging en een opfriscursus voor mensen die al werkzaam zijn in de ruit- en schadeherstel. Parallel wil Glasstech zich ook gaan inzetten voor talentontwikkeling: Het is belangrijk dat jonge techneuten in blijven stromen. Houd onze website goed in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.

... tot snel … op Glasstech.nl