Scratch Away SAW360 polijstsysteem P 120 Volt
Het complete, unieke glas polijstsysteem voor het verwijderen van krassen op glas. 
Het grootste voordeel van het werken met Scratch Away® is dat er op een schone en gecontroleerde manier oppervlaktekassen verwijderd kunnen worden op gemonteerd glas zonder vertekening. Hiermee worden vertraging voorkomen bij het afleveren. Dit uitgebreide SAW360 P systeem is ook geschikt voor het verwijderen van diepe krassen.

Een oppervlaktekras op een raam die vrijwel klaar is voor oplevering?

Gebruik het Scratch Away®-systeem terwijl de ruit in de sponning blijft. En met grootste precisie en zonder pastaspetters oppervlaktekrassen van glas. De SAW360 is uitgerust met twee ondersteunde poten die samen met de polijstkop een driepoot vormen. Dit zorgt voor een grotere mate van stabiliteit bij horizontaal en verticaal geplaatst glas. Die stabiliteit is vooral noodzakelijk bij het polijsten van ruiten met een bolling. De Scratch Away® SAW360 staat altijd parallel op de ruit en voorkomt hierdoor additionele schades.

Geen varkensstaartjes

De polijstkop van de SAW360 maakt excentrische roterende bewegingen waardoor de polijstkop niet ‘wegloopt’ over de ruit. Hierdoor is, in tegenstelling tot normaal roterende machines, de kans op het maken van ‘varkensstaartjes’ minimaal. Deze krassen in de vorm van een spiraal ontstaan vaak wanneer een normaal roterende polijstkop niet volledig recht op de ruit geplaatst wordt en zijwaarts wegdraait over het te polijsten oppervlak. Het nieuwe apparaat is compacter en handzamer, een zeer gebruiksvriendelijke glaspolijstmachine dus.

Werken op stroom

De Scratch Away® SAW360 werkt op stroom dus je kunt het systeem overal mee naartoe nemen en gebruiken. Dankzij de ergonomische handgreep, bevind je hand zich altijd recht boven de excentrische as en is er nog maar een minimale fysieke inspanning nodig om te polijsten. De nieuwe Scratch Away® SAW360 wordt geleverd in een compacte, stevige koffer voorzien van onder andere een loep om te bepalen met wat voor een soort kras zich op het glas bevindt.

Hoe werkt Scratch Away®?

Met het unieke Scratch Away®-systeem polijst je met grote precisie en op een schone manier oppervlaktekrassen van glas. Het kost enkele minuten en een minieme inspanning om een kras tot 6,5 centimeter te verwijderen. Met de bijgeleverde loep controleer je eerst met wat voor soort kras je te maken hebt. Is het een oppervlaktekras, bijvoorbeeld veroorzaakt door contact met een andere ruit of een materiaal dat zachter is dan glas zoals ijzer, dan kun je aan de slag met het Scratch Away®systeem. Hiermee kun je zowel convex als concaaf glas herstellen. Doordat het Scratch Away® systeem geen materiaal verwijdert, is het ook prima te gebruiken op spiegels. Dieptekrassen kun je ook verwijderen met het Scratch A Way® SAW360 P systeem welke voorzien is van 2 metalen schijven en te gebruiken in combinatie met 2 speciaal daarvoor ontwikkelde schuurpasta’s.

Gericht en efficiënt

Er is slechts een laag aantal toeren, een Scratch Away®-polijstschijf en een beetje verneveld water nodig om voldoende warmte (ongeveer 65⁰C) op te bouwen om glas te polijsten. De polijstschijf heeft een doorsnede van slechts 45mm. Deze geringe omvang en het lage aantal toeren zorgen ervoor dat u zeer gericht en efficiënt kunt werken. Tevens is de benodigde druk per cm² prima te realiseren met deze 45mm Scratch Away®-polijstschijf, zowel in horizontale als verticale positie over de zowel de X- en de Y-as.

Ruiten demonteren is niet nodig

Het grootste voordeel van het werken met Scratch Away® is dat je op een schone manier oppervlaktekrassen kunt verwijderen op gemonteerd glas. Hiermee voorkom je vertraging bij het afleveren van bijvoorbeeld een auto, bus of vrachtwagen. Een oppervlaktekras op een raam in een auto, bus of vrachtwagen die vrijwel klaar is voor oplevering? Gebruik het Scratch Away®-systeem terwijl de ruit in de sponning blijft. Bij het polijsten komt er alleen een beetje schuim (het polijstmiddel) vrij. Dit spat niet in de rondte en is gemakkelijk te verwijderen met een vochtige doek. Alle systemen worden uitgeleverd inclusief een USB-stick met alle handleidingen en instructievideo's
Titel Tonen/Download
Scratch A Way SAW360 5 Step Gebruikshandleiding Spaans
Scratch-A-Way SAW360 5 STEP USER MANUALES ES
Scratch-A-Way SAW360-5 SCHRITTEN LEITFADEN DE
Scratch-A-Way SAW360 5 STAPPEN HANDLEIDING NL
Scratch-A-Way SAW360 5 STEP USER MANUAL EN
MSDS_DE_93100 - SAW Schleifpaste mittelschwer Rosa
MSDS_DE_93110 - SAW Schleifpaste schwer Rot
MSDS_DE_93120 - SAW Schleifpaste Schwarz
MSDS_NL_93100 - SAW Pasta medium Roze
MSDS_NL_93110 - SAW Pasta grof Rood
MSDS_NL_93120 - SAW Pasta Zwart
MSDS_FR_93100 - Pâte à polir Scratch Away Medium 'Rose'
MSDS_FR_93110 - Pâte à polir Scratch Away lourde 'Rouge'
MSDS_FR_93120 - Pâte à polir Scratch Away 'Noire'
MSDS_EU_EN 93100 - Scratch Away Polishing paste Medium 'Pink'
MSDS_EU_EN 93110 - Scratch Away polishing paste Heavy 'Red'
MSDS_EU_EN 93120 - Scratch Away polishing paste 'Black'
MSDS_UK_EN 93100 - Scratch Away Polishing paste Medium 'Pink'
MSDS_UK_EN 93110 - Scratch Away polishing paste Heavy 'Red'
MSDS_UK_EN 93120 - Scratch Away polishing paste 'Black'
MSDS_BE_FR_93100 - Pâte à polir Scratch Away Medium 'Rose'
MSDS_BE_FR_93110 - Pâte à polir Scratch Away lourde 'Rouge'
MSDS_BE_FR_93120 - Pâte à polir Scratch Away 'Noire'
MSDS_BE_NL_93100 - Scratch Away Pasta medium 'Roze'
MSDS_BE_NL_93110 - Scratch Away Pasta grof 'Rood'
MSDS_BE_NL_93120 - Scratch Away Pasta 'Zwart'