Fein Multimaster MM 700 1.7Q - 230V

  • 454173
Deze machine wordt geleverd in een kunststof koffer met slijpsteen

De Multimaster MM 700 1.7 Q Basic is ontworpen voor het uitsnijden van ruiten en werkzaamheden aan de carrosserie.

Met een effectief Anti-vibratiesysteem zorgt de Multimaster MM 700 1.7 Q Basic voor een permanent veilig en aangenaam manier van werken met weinig trillingen en uitstekende geluiddemping. Ook is deze machine voorzien van QuickIN waarmee het wisselen van gereedschap in minder dan 3 seconden kan plaatsvinden door het gepatenteerd FEIN snelspansysteem zonder gebruikmaking van gereedschap.

Met de zeskant-gereedschapopname ontstaat een optimale draaimoment-overbrenging wat de efficiëntie te goede komt. De 450 W FEIN motor met hoog vermogen biedt continu een veilige en tegen overbelasting beveiligde motor met hoog vermogen en een hoog koperaandeel voor de hoogste boorsnelheid en de snelste resultaten.

De tachogenerator draagt zorg voor constante toerentallen, zelfs onder belasting en traploze elektronische toerentalregeling. Het metalen drijfwerk is bestand tegen hoge belasting en vertaalt zich in een maximale levensduur, omdat alle drijfwerkdelen zijn gemaakt van metaal. Dankzij de 5 meter lange fijndradige rubberkabel in industriekwaliteit zijn er voldoende mogelijkheden om deze kwaliteitsmachine van FEIN in te zetten. Deze machine wordt geleverd in een kunststof koffer met slijpsteen.