Frame, promotie display autoruitschade

  • 462377
Breng uw autoruitschade diensten onder de aandacht in onthaalruimtes, receptie, showroom of bijvoorbeeld beurzen, doormiddel van een vrijstaande promotie display

Communiceer direct met klanten op een unieke manier over de door u aangeboden diensten rondom autoruitschade met een professionele display. Stimuleer uw klanten om van dichtbij de complexiteit rondom autoruiten zelf te ervaren en bewust te maken van het feit dat dit het adres is voor het herstel van autoruitschade.

Door een display in de wachtruimte, balie of showroom te plaatsen, worden uw klant bij elk bezoek eraan herinnerd dat voor het herstellen van autoruitschade ze bij u op de juiste plek zijn. Door het herhalen van de boodschap vergroot u het bewustzijn bij uw klanten van uw diensten en bij de volgende ruitschade is de kans groot dat u top-of-mind bent voor de herstelwerkzaamheden.

Deze door ons gemaakte, stalen promotie display is 210cm hoog, 55cm breed en 80cm diep en een echte blikvanger. Met de verstelbare beugels kunnen er verschillende maten autoruiten getoond worden. (exclusief ruit, exclusief reclame-uiting)

De ruimte tussen de verticale beugels biedt ruimte voor uw eigen reclame-uitingen tot maximaal 205cm hoog en 45cm breed. En als tip adviseren wij er ook een houder voor flyers en folders op te maken zodat klanten informatie over autoruitschade mee kunnen nemen.

Voordelen van deze promotie display autoruitschade:

  • Communicatie over uw autoruitschade diensten zodat klanten weten dat u dit biedt.
  • Het bewustzijn stimuleren dat u deze diensten op uw locatie aanbiedt en kan helpen wanneer er schade voordoet.
  • Extra aandacht geven aan autoruitschade bij uw klanten en medewerkers bij elke keer dat ze uw display passeren.
  • Naamsbekendheid vergroten door de reclame-uitingen te ontwerpen in uw eigen huisstijl.
  • Verkopen verhogen door deze dienst in de spotlight te zetten en het beslissingsproces van de klant te beïnvloeden ten voordele van uw bedrijf/locatie.


Voor elk autoruitschadehersteller zullen de reclame-uitingen, folders en ruiten op een andere manier ingevuld worden en daarom bieden wij alleen het stalen frame aan. Na het ontvangen van uw bestelling wordt uw frame gemaakt en daarna geassembleerd aangeleverd bij u op locatie.

Geef autoruitschade de aandacht die het verdient!! ……………….. GLASS&BOOST