Duobond ruit reparatie set, Fixter reparatiebrug

Autoruit reparatie basis set met reparatiebrug Fixter, IQ-r Led UV-lamp en DART geleverd in een degelijke stof afstotende junior koffer

Het repareren van een sterretje in de voorruit welke veroorzaakt is door steenslag hoeft niet ingewikkeld te zijn, wanneer dit met het juiste gereedschap wordt uitgevoerd. Duobond heeft hierin als producent al decennia ervaring en biedt met deze ruit reparatie set de mogelijkheid om autoruitreparatie aan te bieden als dienstverlening aan berijders van auto’s, vrachtwagens en bussen.

Ideaal

Als het nog niet duidelijk is hoe vaak of hoeveel reparaties er uitgevoerd gaan worden? Of is er de behoefte om met een voordelige maar professionele set te beginnen? Dan is de ruit reparatie set Fixter ideaal. Het voordeel is dat alles meteen in een keer in huis is om te beginnen. En is er later de behoefte om op te waarderen naar een uitgebreidere set dan kan dit op een later tijdstip altijd nog.

Handzaam

Deze ruitreparatie set Fixter heeft ondanks zijn junior formaat standaard genoeg originele Duobond UV-hars en Impact-Filler om ongeveer 30 reparaties te kunnen uitvoeren. Met de bijbehorende IQ-r UV lamp kan er gemakkelijk en overal een reparatie uitgehard worden. De meegeleverde 12V boormachine is een handzaam en praktische hulpmiddel bij het uitboren van een breuk en het polijsten van het gerepareerde oppervlak om tot een glashelder resultaat te kunnen komen.

Duobond Air Removal Tool DART

Met de unieke Duobond Air Removal Tool (DART) wordt de originele Duobond UV-hars gemakkelijk in het sterretje geïnjecteerd om zo de verbinding tussen het glas en de PVB-laag te herstellen. Tevens wordt hiermee op doeltreffende wijze lucht uit het sterretje gezogen door na de injectie van hars de plunjer van DART naar achter te trekken en een hoog vacuüm te creëren. De resterende lucht in het sterretje zal dan geleidelijk naar het inslagpunt bewegen waar het opgezogen wordt door DART en de resterende ruimte in de breuk opgevuld wordt met de originele Duobond UV-hars. Om zo tot een kwalitatieve reparatie te kunnen komen waarbij het vervangen van een autoruiten niet noodzakelijk is. En zowel de portemonnee als het milieu gespaard worden.


Om u in staat te stellen autoruiten succesvol te repareren bieden wij in de Benelux ook trainingen aan op locatie, door een van onze trainers.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Titel Tonen/Download
Handleiding ruit reparatie NL
MANUAL Windshield Repair
Handbuch Windschutzscheibereparatur